Градско шеталиште бб, 32000 Чачак +381 (0)342 360
Ћир  |  Lat  |    |    |    |    |      

Вести

Најновије вести

Представљена туристичка понуда Чачка на манифестацији „Свечано отварање летње сезоне 2023“ у Требињу

Протеклог викенда Туристичка организација Чачка учествовала је на Сајму туристичких организација у граду сунца – Требињу. Сајам је одржан у оквиру манифестације „Свечано отварање летње сезоне 2023“, у организациуји Туристичке организације Града Требиња.

Представљена туристичка понуда Чачка на Београдском манифесту

Фестивал манифестација, дестинација и дегустација „Београдски манифест“ одржан је од 19. до 21. маја у Београду, на Калемегдану.

Мултимедијални програм “Корзо и пијаца успомена“

У суботу, 20. маја, на неколико локација у центру Чачка одржаће се мултимедијални програм “Корзо и пијаца успомена“, у оквиру програмског сегмента “На калдрми“.  

’’ПОЛЕТ 2023’’

Светски дан птица селица који се обележава у другој суботи у мају месецу, ове године је обележен 13. маја у Пределу изузетних одлика ’’Овчарско кабларска клисура’’ у сарадњи Туристичке организације Чачка са Друштвом за заштиту и проучавање птица Србиј

Најава 8. издања Фестивала ПРИЧА

На конференцији за медије, одржаној 17. маја  у Туристичкој организацији Србије, најављено   је  8. издање Фестивала ПРиЧА.  

Чачак домаћин међународног плесног такмичења

Плесни клуб „Луна“ и Плесни савез Србије, уз подршку Града Чачка и Министарства спорта, трећу годину заредом организује плесно такмичење највишег светског ранга.

Посетиоци из Јерменије претходни викенд у Овчарско-кабларској клисури

У организацији Туристичке оранизације Србије и Туристичке организације Чачка, град Чачак и Овчарско-кабларску клисуру, у суботу 06. маја, посетили су представници туристичке привреде Јерменије.

Промоција Туристичке регије Западна Србија у Бечу

Туристичка организација Чачка  је у оквиру заједничке промоције Регије Западна Србија 27. априла 2023. године учествовала у промоцији туристичке понуде града Чачка у Бечу. 

Discover Serbia организовала акцију чишћења обале језера Међувршје

Удружење  Discover Serbia   je уз помоћ своје ekološke flote  састављене од шест специјализованих чамаца, у суботу 22. aприла, очистила  језеро Међувршје