Градско шеталиште бб, 32000 Чачак +381 (0)342 360
Ћир  |  Lat  |    |    |    |    |      

Вести

Најновије вести

12. Туристички форум Србије 26-28.9.2022.

Туристичка организација Чачка присуствовала је 12. по реду Туристичком форуму Србије који се одржао у периоду 26-28. септембра у Врњачкој Бањи.

Одржан концерт Данице Црногорчевић у Овчар Бањи

У петак, 23. септембра 2022. године на амфитеатру у Овчар Бањи је одржан концерт Данице Црногорчевић чиме је завршена манифестација „Културно лето у Овчар Бањи“.

Завршена манифестација „Културно лето у Овчар Бањи“

Овогодишњу манифестацију обележили су наступи Лене Ковачевић, браће Теофиловић и Данице Црногорчевић, у августу и септембру.

Састанак Међуресорне Владине групе за ревитализацију Овчарско-кабларске клисуре

Захваљујући председници Владе Републике Србије Ани Брнабић, која је препознала значај и потенцијале Овчарско-кабларске клисуре и улагањима у пројекте на овом подручју, у петак 23.09.2022. године је одржан концерт духовне и етно музике, са аутентичном Даницом Црногорчевић на новоизграђеном а

Еколошка акција чишћења језера Међувршје

У суботу, 24. септембра 2022. године на језеру Међувршје је одржана еколошка акција чишћења језера од плутајућег отпада.

7. „Дани патријарха Павла“ у Чачку

У уторак 27. септембра у Овчар Бањи, почиње овогодишња манифестација “Дани патријарха Павла“.

Бесплатан аутобуски превоз на вечерашњи концерт Данице Црногорчевић

Град Чачак и Туристичка организација Чачка су обезбедили бесплатан аутобуски превоз за све заинтересоване за концерт Данице Црногорчевић.

Концерт Данице Црногорчевић у Овчар Бањи

У оквиру манифестације „Културно лето у Овчар Бањи“ одржани су фантастични наступи диве Лене Ковачевић и архаичног дуа браће Теофиловић, а у петак 23.09.2022. године публици ће се представити Даница Црногорчевић!