Градско шеталиште бб, 32000 Чачак +381(0) 32 343 721
Ћир  |  Lat  |    |    |    |    |      

Најава 8. издања Фестивала ПРИЧА

Најава 8. издања Фестивала ПРИЧА

На конференцији за медије, одржаној 17. маја  у Туристичкој организацији Србије, најављено   је  8. издање Фестивала ПРиЧА.  

O значају самог фестивала у оквиру пројекта Чачанска Родна, причали су Бранко Ђурић Ђура (Бомбал Штампа), Ања Радоњић (Зое Кида), Александар Караџић (Ариго Саки), Данијела Вељовић (Туристичка организација Србије), Предраг Живковић (Уметничка галерија Надежда Петровић Чачак), Жана Ненадовић (Српски Паб) и Марко Марковић  Dj  Shuky Конференцију су водили Ненад Кузмић (Музички уредник Радио Београд 202) и Милан Ћунковић (Радио Београд 202).

Ђура је најавио врхунски концерт у оквиру Приче 17. јуна у години када његов бенд Бомбај Штам-па слави 40 година постојања. Изјавио је да воли Чачак, град у коме је више пута наступао са пред-ставом Ђурологија и рекао да Чачак није само град мурала, већ и град морала, похваливши овогодишњи слоган фестивала “Причајте са децом”.

Зое Кида је најавила промоцију свог првог соло пројекта:”Жена дете” и изјавила да јој је драго што је њен ауторски рад препознат и поред тога што не припада жанру рок музике и што ће бити део чачанске Приче 16. јуна.

Ариго Саки је похвалио гостопримство организатора фестивала и нагласио да је прошле године наступао на Фестивалу ПРиЧА са бендом Блажа и Кљунови, а за 15. јун најавио промоцију свог првог соло албума: “Да ли те стварно занима”.

Најављен је музички програм у оквиру кога ће наступити 24 извођача

Цена улазница по данима:

  1. јун 500 дин
  2. јун 1000 дин
  3. јун 1000 дин
  4. јун 800 дин

Комплет улазница за сва 4 фестивалска дана износи 2000 дин

Улазнице су у продаји на свим продајним местима GIGS TIX и  Српски паб Чачак

Аутор фотографијe: Марина Пешић Моћ музике