Градско шеталиште бб, 32000 Чачак +381(0) 32 343 721
Ћир  |  Lat  |    |    |    |    |      

Рок фестивал ПРиЧА - 3. и 4. септембра у Чачку

Рок фестивал ПРиЧА  - 3. и 4. септембра у Чачку

Градска манифестација Фестивал ПРиЧА, одржаће се пети пут у Чачку 3. и 4. септембра на стадиону “Ремонт“, а програм обе вечери почиње од 20 сати.

Ове године захтевна чачанска публика  и гости града, имаће прилику први пут у Чачку,  уживо прате концерт култног панк-рок бенда Психомодо поп који су годинама популарни на простору бивше Југославије, такође први пут ће се представити и све популарнији загребачки панк-рок-фолк бенд Бркови по жељи публике. Своју премијеру на фестивалу и имаће Никола Пејаковић Коља са својим бендом који ће нам уприличити уживање у блузу.

Поред бендова који први пут наступају у Чачку, на фестивалу ће наступити и увек радо дочекани  Др Неле Карајлић, Партибрејкерси и пријатељи фестивала бенд Ничим изазван.

 

Програм по данима:

Петак, 3.септембар

Психомодо поп

Партибрејкерси

Ничим изазван

 

Субота, 4.септембар

Коља

Др Неле Карајлић

Бркови

Ове године организатори су припремили велики број новитета попут фестивалске пијаце, VIP простора, “фан пит”-а. Такође, поред богате понуде пића за посетиоце  ће бити обезбеђен и простор са понудом хране а очекују вас и друга изненађења.

Улазнице су у продаји на билетарници Дома културе и у Српском пабу.

Ове године и   специјална понуда где Чачани могу купити карту за обе вечери фестивала по цени за једно вече. Промотивна акција важи у периоду од 12. до 20. августа, када је цена комплета за обе вечери 1.000,00 динара.

Од 21. 8.   цене једнодневних карата су:

-дневна улазница 1.000,00 динара

-дневна “фан пит” улазница 1.500,00 динара

-дневна VIP  улазница 2.000,00 динара

Улазнице ће моћи да се купе и преко Gigs Tix a

Фестивал ће бити организован у складу са свим прописаним епидемиолошким мерама.

www.festivalprica.com