Градско шеталиште бб, 32000 Чачак +381(0) 32 343 721
Ћир  |  Lat  |    |    |    |    |      

Туристичка организација Чачка представила туристичку понуду на сајму "Дани туризма" у Нишу

Туристичка организација Чачка представила туристичку понуду на сајму


У парку "7. јули" у Нишу, од 6. до 8. септембра 2021. године одржан је сајам "Дани туризма".


"Дане туризма" у Нишу од слоганом „Бирам срцем, бирам Ниш“ отворила је градска већница Адриана Анастасов. Свечаном отварању сајма испред Градске куће присуствовали су државни секретар у Министарству трговине, туризма и телекомуникација Жикица Несторовић и помоћница директора Туристичке организације Србије Весна Раца Радисављевић, који су поздравили присутне госте и учеснике сајма.
Вршилац дужности директора Туристичке организације Ниш Драгана Петковић најавила је програм и планиране активности за време трајања сајма туризма, а гостима пожелела пријатан боравак у Нишу, уз чувени нишки мерак и аутентичну туристичку понуду Ниша.
Дани туризма у Нишу окупили су бројне излагаче - туристичке организације и агенције, хотелијере и угоститеље из Србије и региона. Бројни посетиоци сајма имали су прилику да се упознају са разноврсном туристичком понудом и информишу о туристичким дестинацијама из Србије. Такође, посетиоци сајма били су у прилици да се упознају са понудом винарија и дестилерија са југа и гастрономским специјалитетима Удружења угоститеља из Ниша.
Туристичка организација Чачка промовисала је туристичку понуду града, културно-историјско наслеђе, Предео изузетних одлика “Овчарско-кабларска клисура”, Атомску бању Горња Трепча. Посетиоци су имали прилику да се упознају са туристичким садржајима и активностима које се могу реализовати у граду и околини, да се информишу о смештајним капацитетима и богатој гастрономској понуди