Градско шеталиште бб, 32000 Чачак +381(0) 32 343 721
Ћир  |  Lat  |    |    |    |    |      

Туристичка конференција Туристичке организације Регије Западна Србија

Туристичка конференција Туристичке организације Регије Западна Србија

Туристичка организација Чачка присуствовала је 6. по реду Туристичкој конференцији Туристичке организације Регије Западна Србија, на Мокрој Гори, 06. и 07. децембра.

На дводневној конференцији панелисти, еминентни стручњаци у области туризма и маркетинга, говорили су о најзначајнијим темама и глобалним тенденцијама у туризму.

Панелисти су истакли значај заједничког наступа на далеким тржиштима, организацији туристичких организација, повезаности медија и туризма, значају комуникације као основног средства за рад и др.

Поред тих тема, фокус је био и на ребрендирању дестинација и догађаја, као и о значају визуелног идентитета дестинација.

Панелисти и модератори су били Мирослав Рађен директор Туристичке организације регије Западна Србија, Душанка Селаковић из Туристичке организације Ужица, Дејан Веселинов из VTC конслатинг-а, др Искра Максимовић директорка „Тврђава Голубачки град“, др Наташа Павловић директорка Туристичке организације Војводине, Александар Сеничић директор Националне асоцијације туристичких агенција YUTA, др Марија Дробњаковић са Географског института „Јован Цвијић“, Ненад Благојевић новинар и туристички водич, проф. др Мирослава Јордовић Павловић са Академије струковних студија „Западна Србија“, Јасмина Ракочевић са РТС-а, Лола Радаковић са телевизије „Балкан трип“, Олга Балетић стручњак за маркетинг, Наташа Брадоњић директорка Туристичке организације Пожега, Милан Босиљчић и Немања Миленковић, стручњак за брендирање.