Градско шеталиште бб, 32000 Чачак +381(0) 32 343 721
Ћир  |  Lat  |    |    |    |    |      

Туристичка организација Чачка доделила интерактивне табле хотелима у Чачку

Туристичка организација Чачка доделила интерактивне табле хотелима у Чачку

Туристичка организација Чачка у току овог и претходног месеца доделила је интерактивне табле-тотеме хотелским објектима у Чачку, у циљу промоције и информисања туриста, посетилаца и гостију о туристичкој понуди града и околине, на савремен и модеран начин. 

Директор Туристичке организације Чачка Војин Јаковљевић истакао је да је број страних и домаћих  гостију и посетилаца у нашем граду у константном расту и да су додељени тотеми усмерени ка што бољем информисању о туристичкој понуди али и актуелним дешавањима у граду. 
„Туристичка организација Чачка доделила је репрезентативним хотелско-угоститељским објектима у Чачку тотеме и то хотелу „Ливаде“, „Београд“ и „Aveny“ као и тотем који ће се налазити у Атомској Бањи Горња Трепча. Садржај на интерактивним таблама показује најзначајније сегменте туристичке понуде, природно наслеђе, установе културе, верске објекте као и манифестације. Садржај је припремљен на два језика и радиће се допуна актуелним дешавањима“, изјавио је Јаковљевић.
„Ова дигитална тачка кроз савремено софтверско решење омогућиће упознавање посетилаца са богатом туристичком и културном понудом града Чачка. Корисници у само пар кликова, могу доћи до садржаја који је предмет њиховог интересовања. Хардверске компоненте тотема омогућавају несметан рад у свим временским условима, као и лаку и брзу претрагу информација на више језика.
Захваљујући овом најиновативнијем интерактивном тотему туристи могу доћи до информација о свим видовима смештаја, гастрономској понуди, природним и културно-историјским атракцијама и активностима. Интерактивна мапа са означеним локалитетима олакшава просторно сналажење посетилаца”, додао је Јаковљевић. 
Локална самоуправа града Чачка и Туристичка организација Чачка теже олакшавању и подизању квалитета комуникације и информисања домаћих и иностраних посетилаца у нашем граду. У наредном периоду планирана је набавка додатних интерактивних табли које ће бити додељене привредним субјектима туристичко-угоститељске делатности у граду.