Градско шеталиште бб, 32000 Чачак +381(0) 32 343 721
Ћир  |  Lat  |    |    |    |    |      

Туристички блогери из Енглеске и Немачке боравили у Чачку и Овчарско-кабларској клисури

Туристички блогери из Енглеске и Немачке боравили у Чачку и Овчарско-кабларској клисури

Аутор  туристичког блога budgettraveller.org  Kash Bhattacharaya i Sabrina Wulf у организацији Туристичке организације Србије бораве у Србији, како би се упознали  нашу земљу и снимили промотивни филм о дестинацијама које су укључене у програм

Аутора овог туристичког блога,  Национална Географија прогласила је туристичким блогером године (2016),  а његове импресије са путовања, објављене су у познатим медијима у Великој Британији, Немачкој, Италији, САД...(Guardian, New York Times, La Republica..).  Теме које се представљају овим туристичким блогом односе  се на дестинације у којима се по   приступачним ценама  добија виши ниво  квалитета услуга.

Након Суботице, Београда и Новог Сада, Чачак, Златибор и   још неколико  локалитета  у туристичкој регији Западна Србија, били су дестинације коју су посетили. Туристичка организација Чачка, представила им је понуду града, од градске плаже,  Римских терми, Народног музеја, културно-историјског наслеђа у центру града. Са гастрономском  понудом и домаћим специјалитетима овог краја, упознали су се у кафани Цар Лазар. Други дан боравка  био је резервисан за Овчарско-кабларскоу клисуру, видиковац на Каблару и панорамско разгледање клисуре са катамарана. Њихове прве импресије су да је Чачак са Овчарско-кабларском клисуром,  веома занимљива дестинација, која располаже  свим садржајима који су тема промотивног филма о Србији, а то су: активан одмор, природа, здрава храна  и  културно наслеђе.